miércoles, 29 de septiembre de 2010

COMUNICACIÓ I APROPAMENT A LA GESTIÓ DE CONFLICTES PER FAMÍLIES, A PARTIR DEL TEATRE



COMUNICACIÓ I APROPAMENT A LA GESTIÓ DE CONFLICTES PER FAMÍLIES, A PARTIR DEL TEATRE

Aquest taller està organitzat i produït per l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, i portat a terme i dissenyat pel col·lectiu de formadors de l'Associació ALTELL(Associació Laboratori de Teatre i Expressió per l'Educació i el Lleure).

Els objectius del mateix son:
1. Oferir recursos pràctics a través del teatre participatiu, per l'apropament a la resolució de conflictes en família i la millora de la comunicació. 2. Comprendre, i analitzar la comunicació pròpia i la del sistema familiar 3. Descobrir la complexitat del conflicte i la seva visió positiva. 4. Reflexionar en quant als sentiments i emocions suscitats per una situació de conflicte, la diversitat d'actuacions possibles, i les conseqüències d'aquestes. 5. Visualitzar els conflictes com una eina de canvi positiva pel sistema familiar.
Amb els següents continguts i metodologia:
En aquest taller s'engresca a la participació del assistents, a reflexionar sobre la manera de abordar els conflictes en família, així com veu-res representat en els altres en situacions iguals o similars. Aquest taller dona la possibilitat de tenir una mirada pròpia de com ens comuniquem davant dels altres. Les classes son dinàmiques per tal de facilitar processos creatius individuals i col·lectius, pràctics i teòrics. La posterior reflexió en grup ens possibilitarà l'apropament d'aquesta experiència a l'educació i al lleure. El taller és d'una durada de 2 sessions de 90 minuts. Per un màxim de 24 persones Ens agradaria que aquest bloc fos un lloc per deixar els comentaris del taller, per millorar-lo així com de cistell de aportacions i reflexions després del taller.

No hay comentarios: